Charter till Alanya

Alanya är kanske det populäraste resmålet bland resenärerna till Antalyakusten, vilket även återspeglas i charterbolagens utbud då alla de stora charterarrangörerna erbjuder charter till Alanya.

Utbudet är således stort och antalet hotell känns oändligt för den som vill resa till Alanya. Därför kan det vara bra att läsa resenärers kommentarer på charterbolagens sidor och även ta hjälp av Google för att hitta fler reseupplevelser då många svenskar har besökt Alanya vid detta laget.

Apollo har fler än 20 olika hotell i sitt utbud till Alanya. Hotellens betyg varierar från 2 till 5 och därmed kan kvaliteten variera kraftigt mellan hotellen - så även priserna. Vissa av hotellen erbjuder all inclusive och vissa hotell är lägenhetshotell där inga måltider alls ingår.

TUI har cirka 40 olika hotell att välja på i Alanya och dess närområde. Deras hotell är allt från stora familjeresorter som Blue Village och Blue Star Club till hotell i specialkategorier som Litet & familjärt, Familjefynd, Billigt & bra, Nära till allt, All Inclusive Beach och Villa med pool.

Solresor har närmare 20 olika hotell att välja på i Alanya. De flesta hotellen har betygen 3 eller 4 men det finns något hotell med högsta betyg i deras utbud. Det finns både spa hotell och lägenhetsthotell i deras utbud.

Ving är värst av charterbolagen då de har över 50 hotell att välja på för den som vill resa till Alanya. Några av dessa är deras familjevänliga SunGarden-hotell och vidare finns det ett nybyggt Sunprime för de som reser utan barn. I Vings utbud för hotell finns det alla möjliga varianter med pooler, barnpooler, barnklubbar med mera.

Det kan även vara en idé att söka efter restresor till Alanya då det kan finnas många resor som reas ut till försäljning under högsäsong.