Charter till Belek

Belek är det exklusivaste resmålet på Antalyakusten. Här ligger de fina lyxhotellen på rad längs kusten och dessutom är det ett mecka för golfresenären.

Belek är till stor del byggt för golf, vilket betyder förstklassiga hotell, hög servicenivå och så klart flera fantastiska golfbanor i närheten. Den som beger sig på en charter till Belek lär inte bli besviken på lyxen.

Apollo har för närvarande fem stycken hotell i sitt utbud för Belek. Alla hotellen har betyg 4 eller 5 och håller därmed hög klass. Här finns all inclusive hotell, spa hotell och hotell med stora poolområden.

TUI kan erbjuda nästan 10 olika hotell i Belek. Nästan alla deras hotell ligger direkt vid stranden och bland kategorierna finns Splash, Hälsa & njutning, All Inclusive Beach och De Luxe. Splash-hotellet Club Güral Premier har All Inclusive på mat och dryck och även fri tillgång till hotellets vattenpark med många banor. Vissa av hotellen är inriktade på golfresenärer och det finns flera hotell med all inclusive beach.

Solresor har för närvarande fyra hotell i Belek. Alla deras hotell har betyget fem av fem möjliga och erbjuder all inclusive och i regel rejäla poolområden.

Ving har i Belek ett tiotal hotell. Alla hotell utom ett, har förnärvarande betyget fem och Ving rekommenderar hotellen Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, eller Paloma Grida Village & Spa, som bägge erbjuder lyx och elegans. De flesta av deras hotell erbjuder all inclusive.

Det kan även vara en idé att söka efter restresor till Belek då det kan finnas många resor som reas ut till försäljning under högsäsong.