Charter till Kemer

Kemer är en ganska ung badort på Antalyakusten. Trots detta så arrangerar alla de stora researrangörerna charter till Kemer.

Apollo har för tillfället fyra olika hotell i Kemer. Deras hotell har alla betyg 4 eller 5 och bör hålla relativt hög nivå. Samtliga deras hotell erbjuder all inclusive.

TUI har ett lite bredare utbud av hotell i Kemer, nästan 10 stycken hotell. Deras hotell har betyg från 3 till 5 och man kan välja mellan hotell i kategorier från Lugn & ro till Familjefynd och De Luxe. Många av hotellen erbjuder all inclusive och det finns ett hotell med Splashworld, vilket innebär att det finns en större vattenpark som tillhör hotellet.

Solresor erbjuder för närvarande två hotell av hög klass i Kemer. Hotellen har betyg 4 och 5 och erbjuder all inclusive för sina gäster.

Ving erbjuder i skrivande stund fyra hotell av hög klass i Kemer. Alla deras hotell ligger nära både centrum och stranden och de flesta erbjuder all inclusive.

Det kan även vara en idé att söka efter restresor till Kemer då det kan finnas många resor som reas ut till försäljning under högsäsong.