Charter till Manavgat

Manavgat är än så länge en badort som inte är lika exploaterad som de övriga på Antalyakusten. Än så länge är det bara TUI bland de stora resebolagen som anordnar charter till Manavgat.

TUI kan erbjuda sina resenärer två stycken hotell i Manavgat.

Blue Couples-hotellet Flora Garden Beach Club är ett barnfritt hotell där mycket designats och utformats för att passa de som reser på tu man hand. Hotellet erbjuder all Inclusive, gym, yoga och spa och har betyget 4. På kvällarna spelas levande musik på hotellet och den som verkligen vill koppla av på semestern behöver inte lämna hotellets område.

Splash-hotellet Club Ali Bey Manavgat har en stor vattenpark som ingår i priset för hotellet. Vattenparken innehåller en hel del spännande attraktioner och barnen har en egen pool med både piratskepp och djurformade vattenkanor. Hotellet har betyget 4 och ligger intill stranden. Vidare har hotellet bland annat 62 stycken tennisbanor, fotbollsplan och lekplatser. Hotellet har även en egen spa-anläggning och all inclusive ingår i paketet.

Det kan även vara en idé att söka efter restresor till Manavgat då det kan finnas många resor som reas ut till försäljning under högsäsong.