Charter till Side

Side är en badort som lockar mängder av turister varje år, inte minst för att det är en barnvänlig turistort. Alla de stora resebolagen på den svenska marknaden erbjuder charter till Side med massor av olika hotell i sina charterpaket.

Apollo har i dagsläget fler än 20 hotell med varierande betyg och priser i sitt utbud för resor till Side. Flera av deras hotell erbjuder all inclusive och det finns även lägenhetshotell.

TUI kan också erbjuda ett 20-tal hotell för sina resenärer till Side. Hotellen har varierande betyg och pris. Bland deras hotell finns hotell med profil från Familjefynd till All Inclusive Beach och De Luxe. Deras familjevänliga hotell Blue Village Seven Seas Side har all Inclusive och ett eget vattenland. Vidare finns det även lägenhetshotell i deras utbud.

Solresor har i nuläget fler än 30 olika hotell i Side. Flertalet av deras hotell erbjuder all inclusive och förutom hotellen längs kusten har de hotell som ligger inne i gamla staden i Side.

Ving har flest hotell i Side av de stora charterarrangörerna. För närvarande har de 45 olika hotell i sitt utbud. De har bland annat de familjevänliga hotellen Sunwing Resort Side West Beach och Sunwing Resort & Spa Side East Beach, och två lyxiga SunGarden-hotell. Många av hotellen erbjuder all inclusive och barnklubbar. För de som reser utan barn rekommenderas det nyrenoverade Sunprime Dogan Side Beach.

Det kan även vara en idé att söka efter restresor till Side då det kan finnas många resor som reas ut till försäljning under högsäsong.